Exportar ICS

Xerrada: L'òpera heroica de La Traviata

Xerrada: L'òpera heroica de La Traviata
Cuándo:
Viernes, 1 Dic, 19:00 h - 21:00 h

Reservar entrada
En aquest taller tractarem d'esbrinar quins valors ens transmet La Traviata, el seu autor i els seus personatges, i què en podem aprendre.

Del món de l'òpera n'han sorgit personatges heroics, tant femenins com masculins. Hi ha un personatge amb què no acostumem a associar la paraula “heroïna”, encara que és una de les més grans. Em refereixo a Violetta, la protagonista de La Traviata. Violetta és una cortesana, que no segueix els costums morals "ben vistos" a la societat, però al seu interior hi ha una grandesa d'ànima, una generositat i una capacitat d'estimar que la porten a l'heroisme.


En aquest taller tractarem, a més de gaudir de fragments de la magnífica música de Verdi, d'esbrinar quins valors ens transmet La Traviata, el seu autor i els seus personatges, i què en podem aprendre.
***
Per garantir el bon funcionament de l'actividad i evitar interrupcions, no es podrà entar un cop comenci l'activitat, encara que es tingui entrada reservada.

** Ja tenim la Campanya de Reis en marxa i pots portar menjar no perible que duri fins el 6 de de gener, dia que sortirem a repartir-la.


Nueva Acrópolis en Barcelona

Dirección:
C/ Comte Urgell, 168, galerías, 18 bis
CP:
08036
Ciudad:
Barcelona
Provincia:
Barcelona
Móvil:
686 226 284
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestra página web. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies.